Jeg kan ikke sætte Google Assistant op på Beoplay H9 3rd Gen med min Android-enhed. Hvad kan jeg gøre?

Følg disse trin for at opsætte Google Assistant:

• “Fjern” Beoplay H9 3rd Gen fra din Android-enhed.
  • Genstart din Beoplay H9 3rd Gen.
  • Sluk for Bluetooth på din enhed og tænd igen for at genoptage Bluetooth-parring. Lær hvordan du tilslutter Beoplay H9 3rd Gen med Bluetooth ved at trykke her.
  • Vent på meddelelsen "Afslut installation" eller "Tryk for at parre med denne enhed", og følg instruktionerne for at opsætte din Google Assistant på denne enhed.
  • Hvis der ikke kommer en meddelelse frem efter et stykke tid, så nulstil Beoplay H9 3rd Gen til fabriksindstillingerne og gentag trinene fra start.