Hvordan sætter jeg Google Assistant op med Beoplay H9 3rd Gen?

For Android-enheder med Fast Pair er opsætningen til Google Assistant klar, når Bluetooth-parring påbegyndes. Vælg "Tryk for at parre med denne enhed", og følg instruktionerne for at opsætte Google Assistant på din enhed. Derefter vises enten "Beoplay H9 3rd Gen" eller "LE-Beoplay H9 3rd Gen" på din liste over enheder.

For iOS-enheder skal du parre Beoplay H9 3rd Gen med din iOS-enhed først via Bluetooth. Åbn derefter Google Assistant-appen, og følg instruktionerne for at færdiggøre opsætningen. Når du bruger din Google Assistant, er en separat Bluetooth-forbindelse “LE-Beoplay H9 3rd Gen” forbundet til din iOS-enhed. Både “Beoplay H9 3rd Gen” og “LE-Beoplay H9 3rd Gen” skal være parret og tilsluttet for at Google Assistant skal fungere korrekt.