Hvordan nulstiller jeg min Beoplay H9 3rd Gen?

Hvis du vil fjerne alle parrede Bluetooth-enheder eller oplever problemer med parring, kan du nulstille Beoplay H9 3rd Gen til fabriksindstillingerne som beskrevet nedenfor:

1. first1.png 1

Oplad Beoplay H9 3rd Gen helt

• Tilslut det medfulgte USB-C-kabel til Beoplay H9 3rd Gen og til en opladeradapter, og tilslut opladeradapteren til en strømforsyning.
      • Efter at have opladet i ca. 2.5 timer kan du fortsætte til de næste trin for at være sikker på, at de er fuldt opladet

Bemærk: Du kan bruge en opladeradapter på maksimum 5V / 3A for at oplade din Beoplay H9 3rd Gen.

2. ON.png2

Tænd for Beoplay H9 3rd Gen

Tænd ved at flytte kontakten til "ON". Produktindikatorlampen vil blive hvid, som indikerer, at Beoplay H9 3rd Gen er tændt.

3. ON.png 3

Nulstil Beoplay H9 3rd Gen

• Flyt kontakten til toppen (Bluetooth-ikonet) og hold kontakten dér i ca. 10 sekunder.
      • Når indikatoren blinker rødt i 2 sekunder, nulstilles Beoplay H9 3rd Gen til fabriksindstillingerne (alle parrede enheder fjernes).
      • Efter nulstilling skal du parre din Beoplay H9 3rd Gen til din mobile enhed igen. Dette betyder, at du skal fjerne Beoplay H9 3rd Gen fra listen over parrede Bluetooth-enheder på din mobile enhed, før du tilføjer dem igen.

Tryk her for instruktioner om, hvordan du opretter en ny Bluetooth forbindelse.