Jeg kan ikke sætte Google Assistant op i Beoplay H9 3rd Gen med min iOS-enhed. Hvad kan jeg gøre?

Følg disse trin for at opsætte Google Assistant:

1. Gå ind på Bluetooth-indstillinger på din iOS-enhed og "glem" Beoplay H9 3rd Gen ved at trykke på det blå "i" til højre for produktnavnet.
  2. Fjern Beoplay H9 3rd Gen fra Google Assistant-appen.
  3. Genstart Beoplay H9 3rd Gen.
  4. Luk Google Assistant-appen.
  5. Gå ind på Indstillinger> Bluetooth> Sluk for Bluetooth og tænd igen for at genoptage Bluetooth-parring med Beoplay H9 3rd Gen. Lær, hvordan du forbinder Beoplay H9 3rd Gen med Bluetooth ved at trykke her.
  6. Åben Google Assistant-appen.
  7. Vent på meddelelsen, og vælg "Afslut installation af hovedtelefoner". Følg instruktionerne for at færdiggøre opsætningen i Google Assistant-appen.

Hvis der ikke kommer en meddelelse op, skal du slukke og tænde hovedtelefonerne igen og tilføje dem manuelt til Google Assistant-appen:

1. Tryk på din brugerkonto
  2. Tryk "+ tilføj"
  3. Tryk “Opsæt en Bluetooth-enhed”
  4. Følg instruktionerne for at færdiggøre opsætningen i appen