Hvordan nulstiller jeg min Beosound Stage til fabriksindstillingerne?

Du kan gendanne din Beosound Stage til fabriksindstillingerne ved at holde Indstillings-knappen, som du finder på bagsiden af højttaleren, bag rammen. Hold knappen nede, indtil status-indikatoren blinker rødt. Din Beosound Stage starter nulstillingen og genstarter efter cirka et minut. Når den er nulstillet, er din Beosound Stage klar til førstegangsopsætning igen.

Bemærk venligst: Af sikkerhedsmæssige årsager skal du udføre en fabriksnulstilling, hvis du skifter din højttaler til et nyt Wi-Fi-netværk.