Opkaldsbetjening på dine Beoplay E8 3rd Gen

Den intuitive touch-brugerflade giver dig muligheden for at besvare, afvise og afslutte et telefonopkald ved blot at trykke på ørestykket.

Bemærk: Hvis der ikke er lyd i dine Beoplay E8 3rd Gen, hvis du for eksempel besvarer opkaldet direkte på din telefon, skal du åbne lydtilstand (højttalervalg) på din telefon og vælge indstillingen, som kan overføre opkaldet til Beoplay E8 3rd Gen.

Du kan også ændre indstillingen ‘Viderestilling af opkald’ til ‘Bluetooth-Hovedsæt’ i stedet for ‘Automatisk’ (gælder kun for iPhone).
Bemærk venligst: Kun telefonopkald og FaceTime-opkald vil blive viderestillet til hovedsættet, ikke IP-telefontjenester såsom Microsoft Teams.

1. mceclip0.png

Besvar et telefonopkald

• Tryk på den venstre eller højre øretelefon for at besvare et indgående opkald.
  2. mceclip2.png

Afvis et telefonopkald

• For at afvise et telefonopkald, skal du du trykke på højre eller venstre øretelefon i 5 sekunder.
  3. mceclip1.png

Afslut et telefonopkald

• Tryk to gange på den højre eller venstre øretelefon for at afslutte telefonopkaldet.