Jeg hører en susende eller knækkende lyd, når jeg bruger min Beoplay E8 3rd Gen. Er det normalt?

E83rd.png
Dette er ”støjgulvet”, der kommer fra Bluetooth-kredsløbet i den højre øretelefon. Dette er normalt og kan kun høres, når musikken er på et lavt lydstyrkeniveau eller er sat på pause.


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk