Instruktioner for opladning af Beoplay H9 3rd Gen

Vi anbefaler, at du oplader din Beoplay H9 3rd Gen, inden du bruger dem for første gang.

1. H9_3rd_Gen_Charge.jpg

Oplad din Beoplay H9 3rd Gen

• Tilslut det medfulgte USB kabel til din Beoplay H9 3rd Gen og til en opladeradapter, og tilslut opladeradapteren til en strømforsyning.

• Efter at have opladet din Beoplay H9 3rd Gen i 20 minutter, er de klar til at blive sat op for første gang.

• Ved brug af det medfulgte USB kabel er opladningstiden 2,5 timer.

Bemærk: En opladersadapter på maksimum 5V / 3A kan bruges til at oplade din Beoplay H9 3rd Gen.

Forsøg IKKE at slutte Beoplay H9 3rd Gen flyadapteren til en stikkontakt, da det kan medføre alvorlige skader på hovedtelefonerne