Hvordan slår jeg indbygget Chromecast til på min Beosound 1?

Når din Beosound 1 er forbundet til netværket via Wi-Fi eller Ethernet, kan du åbne Bang & Olufsen-appen på din mobile enhed for at komme ind i produktindstillingerne. Her kan du acceptere betingelser og vilkårene for indbygget Chromecast. Det kan slåes til når som helst via Bang & Olufsen-appen ved at vælge Produktindstillinger - indbygget Chromecast.

Du kan downloade Bang & Olufsen-appen her

For at slå indbygget Chromecast fra igen, er du nødt til at foretage en nulstilling. For mere information om nulstilling, se venligst her her