Hvordan opdaterer jeg min Beoplay H8 med den nyeste software?

H8b1.pngFor altid at være opdateret med de nyeste funktioner anbefaler vi, at du altid installerer den seneste software-version. Du kan opdatere softwaren via Bang & Olufsen-appen ved at følge nedenstående trin: Du kan opdatere softwaren via Bang & Olufsen-appen: Vælg produktet og tryk på "Produktindstillinger -> Software -> Opdater software".

Du kan downloade Bang & Olufsen appen her

Du kan også opdatere ved at bruge en Mac eller en windows computer. Installer opdaterings værktøjet for Beoplay softwaren her og følg trinene nedenfor:

1. mceclip0.png  1

Åbn Beoplay Software opdateringsværktøj

• Vælg Beoplay H8 fra listen af produkter.
    • Tryk på download for at starte download af opdateringen.

Bemærk: Download-hastigheden kan variere afhængigt af din internetforbindelse

2. mceclip1.png  2

Nulstil din Beoplay H8

• Tilslut USB-kablet til din computer og derefter til din Beoplay H8
    • Udfør en fabriksnulstilling ved at flytte kontakten til toppen og holde den inde i 10 sekunder, indtil produktindikatoren blinker rødt i 2 sekunder.
  3. sfw3.PNG 3

Opdater softwaren

• Tryk på fortsæt for at opdatere softwaren
    • Når opdateringen er afsluttet, skal du frakoble USB-kablet fra din Beoplay H8. Din Beoplay H8 er nu klar til brug.