Hvor er touch-brugerfladen på Beoplay E8 3rd Gen øretelefoner?

Touch-brugerfladen er området omkring B&O-logoet på hver øretelefon, som er markeret med J på billedet ovenfor.

Dette touch-område er altid aktivt, når øretelefonerne er fjernet fra ladeetuiet. For at forhindre utilsigtet berøring af touch-brugerfladen, anbefaler vi at placere Beoplay E8 3rd Gen i ladeetuiet når den ikke er i brug. Især under software opdateringer bør du placere dem i en position, hvor intet kommer i direkte kontakt med touch-brugerfladen.