Hvordan tilføjer jeg et produkt til Bang & Olufsen-appen?

Når du benytter Bang & Olufsen-Appen, er du altid kun få skridt fra at kunne tilføje et produkt

1. mceclip0.png 1

Log ind på Bang & Olufsen-appen

• Opret en ny bruger eller benyt den tidligere opgivede email til at logge ind.
      • Du kan også oprette en konto ved at bruge din Google eller Facebook-konto.

2. mceclip1.png2

Tilføj dit Bang & Olufsen-produkt

• Tryk på 'Tilføj et produkt'.
      • Vælg dit Bang & Olufsen-produkt på listen over tilgængelige enheder.
    3. mceclip2.png3

Gennemfør opsætnings-processen

• Følg anvisningerne i appen for at fuldføre opsætningen og tilpasningen af dit produkt.