Hvordan tilføjer jeg mit produkt til Bang & Olufsen-appen?

Du skal kun foretage få trin for at tilføje dit produkt til Bang & Olufsen-appen:

1. mceclip0.png 1

Log ind på Bang & Olufsen-appen

• Benyt din tidligere oplyste email til at logge ind, hvis du ikke allerede er logget ind.
      • Du kan også vælge at oprette en konto med din Google eller Facebook-konto.

2. mceclip0.png2

Tilføj dit produkt

• Tryk på 'Tilføj produkt' nederst på skærmen, hvis ikke andre produkter er tilføjet til appen. Du kan også trykke på plus ikonet eller trykke på indstillings-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen efterfulgt af 'Tilføj produkt' nederst på skærmen.
      • Find dit produkt i oversigten.
      • Følg trinene som vist i den interaktive opsætnings-guide i Bang & Olufsen-appen for at gennemføre processen.