Hvordan vælger jeg kilder og betjener afspilningen på mit produkt ved hjælp af Bang & Olufsen-appen?

Hvis det understøttes af dit produkt, kan du benytte Bang & Olufsen-appen til at skifte mellem de forskellige tilgængelige kilder som vist nedenfor:

1. mceclip0.png1

Tilgå afspilningsbetjeningen

• Ved at trykke på ^ symbolet ved siden af produktnavnet nederst på skærmen, får du adskillige betjeningsmuligheder såsom afspil/pause og justering af lydstyrke*1
    2. mceclip1.png2

Tilgå kildelisten

• Ved at trykke på ikonet "..." på "Afspiller nu"-skærmen, vil en liste af tilgængelige produktkilder tone frem.

Bemærk:
      • Beolink skal slås til, for at du kan få adgang til afspilningsbetjening og kilder. Dette gøres ved at trykke på indstillings-ikonet øverst i højre hjørne af din skærm.
      • Tryk på indstillingen 'Beolink' og slå den til.
      • Gå tilbage og vælg dit produkt.