Hvordan aktiverer og bruger jeg Multiroom i Bang & Olufsen-appen?

Du skal kun foretage få trin for at slå Beolink Multiroom-funktionen til:

1. mceclip1.png 1

Aktivér Multiroom

• Tilføj dit produkt til Bang & Olufsen-appen. Klik her for flere detaljer.
      • Tryk på indstillingsikonet i øverste højre hjørne på skærmen, så snart dit produkt er blevet tilføjet.
      • Tryk på Beolink-indstillingen.
      • Slå 'Aktivér BeoLink' på TIL-position for at aktivere Multiroom-funktionen.

2. mceclip3.png2

Gå ind i musikstyring

• For at kunne bruge Multiroom-funktionerne, skal afspilning være aktiv.
      • Start afspilning ved at gå til fanebladet Musik eller Radio nederst på skærmen og vælg et nummer eller en radiostation.
      • Klik gerne [her] for flere oplysninger om, hvordan du får adgang til din Deezer eller Tune-In konto.
      • Cirklen regulerer lydstyrken, mens man skifter mellem numre og radiostationer ved hjælp af pilene.
    3. mceclip2.png3

Gå ind i Multiroom-sektionen

• Tryk på de to sammenkoblede kæder ved siden af produktnavnet nederst på skærmen.
    4. mceclip1.png4

Sådan oprettes en Multiroom-gruppe

• Tryk på ikonet "+" ved siden af et produkt på listen for at overføre afspilning til dette produkt.
      • Ved at trykke på lydstyrke-ikonet ved siden af et produkt, får du muligheden for at styre lydstyrkeniveauet for hvert enkelt produkt.
    5. mceclip0.png5

Multiroom slået til

• Når du går tilbage til skærmen 'Afspiller nu', vil du se, at der nu er et kædelink-symbol ovenover produktnavnet. Dette indikerer, at det nu er forbundet til andre produkter i en Beolink Multiroom-gruppe.