Hvilke funktioner er inkluderet i Bang & Olufsen-appen?

Bang & Olufsen-appen tilbyder adskillige muligheder for at nyde din musik og personliggøre din oplevelse.
Vær venligst opmærksom på, at ikke alle funktioner understøttes af alle produkter.

1. mceclip0.png

Musikvalg

• Når du vælger streaming af musik, vil du blive præsenteret for et bredt udvalg af bands og playlister, som du kan vælge imellem. Du skal have en Deezer premium-konto for at kunne få adgang til denne funktion.
    2. mceclip1.png

Radiovalg

• Præcist som med "Musik", giver Radio-vinduet dig muligheden for at vælge mellem radiostationer. Du skal have en TuneIn-konto for at kunne bruge denne funktion.
    3. mceclip1.png

Lyttetilstande

• Det er her, at du får adgang til funktionen Beosonic, der tidligere hed ToneTouch.
      • Du skal blot trykke på dit produkt i listen over produkter for at få adgang til de forskellige valg af lyttetilstande.
    4. mceclip0.png

Anmod om hjælp

• Du kan kontakte vores support team direkte via appen ved at trykke på Support i sektionen Indstillinger.
      • Når du har valg Kontakt Support, skal du vælge produktet og det pågældende problem. Vores support team bruger denne information som hjælp til at løse problemet.