Hvordan foretager jeg indstillinger for Line-in kilder i Bang & Olufsen-appen?

Du kan indstille detektions-niveauet for Line-in kilder og aktivere eller deaktivere Line-in forsinkelse ved hjælp af Bang & Olufsen-app således:

1. mceclip0.png 1

Åbn indstillings-menuen

• Vælg det produkt, du ønsker at ændre Line-in indstillingerne for.
      • Tryk på 'Produktindstillinger'
      • Tryk på 'Konfigurér'
      • Tryk på 'Lyd'

2. mceclip0.png2

Foretag indstillinger for Line-in

• Tryk på 'Line-In'.
      • Detektions-niveauet vil hjælpe dit Bang & Olufsen-produkt med at finde det tilsluttede lydsignal og tænde automatisk.
      • Markér eller fjern markeringen for Line-in forsinkelsen i overensstemmelse med den tilsluttede enhed. Forsinkelsen bør fjernes ved tilslutning af videokilder, men dette betyder, at lyden ikke kan distribueres i en Beolink Multiroom-opsætning.
      • Hvis 'Reparér lydniveau' er slået til, vil Power Link-stikket udsende et Line-level signal. Vær dog forsigtig, da dette kræver en ekstern lydstyring.