Hvordan indsender jeg logfiler fra Bang & Olufsen appen?

banner3.png

Du kan oprette logfiler med oplysninger om dit produkts funktion ved hjælp af Bang & Olufsen appen på følgende måde: 


    1. 1

      Åbn indstillingsmenuen

      • Vælg "Settings" (Indstillinger)
      • Tryk på "Products" (Produkter)
      • Vælg det produkt, du vil sende logfiler fra

    1. 2

      Send logfiler



      • Tryk på "Troubleshoot" (Fejlfinding)
      • Tryk på "Send logs" (Send logfiler)

Bemærk: De viste billeder er kun beregnet som illustration og er muligvis ikke en nøjagtig gengivelse af den aktuelle appversion.

    •  

Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!

Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk