Hvordan indsender jeg logfiler fra Bang & Olufsen-appen?

Du kan skabe logfiler, som indeholder detaljer om dit produkts funktionalitet ved hjælp af Bang & Olufsen-appen:

1. mceclip0.png 1

Gå ind i indstillings-menuen

• Hvis dit produkt endnu ikke er tilføjet Bang & Olufsen-appen, kan du lære, hvordan du gør det her.
      • Fra appens forside, skal du trykke på indstillings-ikonet i øverste højre hjørne på skærmen.
      • Tryk på 'Produkter'
      • Vælg det produkt, du ønsker at lave logfiler om.

2. mceclip2.png2

Send logfiler

• Tryk på 'Konfigurér'.
      • Vælg 'Om'.
      • Tryk på 'Diagnostik og brug'.
      • Vælg 'Indsend logfiler'.
      • Tryk på knappen 'Indsend' så vores support team kan modtage detaljerne og undersøge det omtalte problem.