Hvordan opdaterer jeg min Beoplay A9 (2. generation) med den nyeste software?

Det automatiske softwareopdaterings-system er slået til som standardindstilling for at sikre, at dit produkt er opdateret med de seneste nye funktioner og forbedringer. Denne indstilling anbefales.

Du kan til enhver tid ændre dette i menuen "UPDATE PRODUCT SOFTWARE" via din Bang & Olufsen App..

Når softwaren opdateres, vil LED-indikatorerne (F og G) blinke rødt. Efter endt opdatering, vil de lyse hvid på ny.