Kan jeg udskifte min Beo4 med en BeoRemote One fjernbetjening?

Ja, i de fleste tilfælde kan du bruge BeoRemote One som en erstatning for Beo4.

Nogle funktioner i din BeoRemote One er dog ikke tilgængelige, hvis det produkt, du bruger, er beregnet til brug sammen med Beo4. Se hvordan du konvertere Beo4 og BeoRemote her.

Bemærk, at for at bruge BeoRemote One til et 'Beo4' produkt, skal du først tilføje produktet til BeoRemote One listen. Derefter skal du indstille produktet til den rigtige indstilling. For mere information se BeoRemote One online vejledning.