Sådan tilføjer du Deezer eller TuneIn login-oplysninger til Bang & Olufsen-appen

Du kan nemt tilføje dine TuneIn og Deezer login-oplysninger, så du kan få adgang til dine favorit-funktioner. Vær opmærksom på, at det ikke er alle produkter, som understøtter disse kilder.

1. mceclip1.png 1

Aktivér Beolink

• Føj dit produkt til Bang & Olufsen-appen. Klik her for flere detaljer.
      • Tryk på indstillings-ikonet øverst i højre hjørne af skærmen, så snart dit produkt er blevet tilføjet.
      • Vælg muligheden 'Beolink'.
      • Indstil 'Slå BeoLink til' på TIL-position for at aktivere Multiroom-funktionen, som kræves for at få adgang til lydkilder.

2. mceclip0.png2

Log in på din foretrukne tjeneste

• Fra siden Indstillinger, kan du vælge 'Musik' og 'Radio'. 'Musik'-muligheden giver dig adgang til din Deezer-konto, mens 'Radio'-muligheden giver dig adgang til din TuneIn-konto.
      • Vælg din foretrukne tjeneste og tryk på 'Log in'
    3. mceclip1.png3

Indtast dine login-oplysninger

• Indtast din email-adresse og adgangskode for den respektive tjeneste.