Hvordan foretager jeg Bluetooth-indstillinger for mit produkt i Bang & Olufsen-appen?

Du kan benytte Bang & Olufsen-appen til slå Bluetooth parringstilstand til og fra på dit produkt, såfremt dette er understøttet af dit produkt. Visse produkter tilbyder en indstilling, hvor du kan slå Bluetooth til at være åben for parring altid, mens andre har denne indstilling slået til som standardindstilling.

1. mceclip1.png 1

Åbn produktindstillings-menuen

• Vælg dit produkt i Bang & Olufsen-appen. Hvis det endnu ikke er tilføjet appen, kan du lære, hvordan du gør det her.
      • Tryk på 'Produktindstillinger'.
      • Tryk på 'Konfigurér'.

2. mceclip0.png 2

Slå Altid åben-tilstand til og fra

• Tryk på 'Bluetooth'.
      • Vælg 'Altid åben'.
      • Foretag eller fjern markering i 'Slå altid online-tilstand til' i henhold til dine præferencer.