Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg automatiske softwareopdateringer med Bang & Olufsen appen?

Hvis produktet har forbindelse til internettet, modtager det automatisk de seneste softwareopdateringer, så du kan få glæde af de nyeste funktioner, så snart de er tilgængelige. Du kan dog deaktivere denne indstilling på følgende måde:

1. 1

Åbn indstillingsmenuen

• Vælg "Settings" (Indstillinger)
      • Tryk på "Products" (Produkter)
      • Vælg det produkt, hvor der skal foretages ændringer
    1. 2

Deaktiver/aktivér automatisk softwareopdatering

• Tryk på "Software"
      • Slå "Automatic updates" (Automatiske opdateringer) til/fra.

Opdater software manuelt

Hvis produktet ikke er indstillet til automatisk softwareopdatering, og der er ny software tilgængelig, kan du installere opdateringen manuelt i den samme menu som vist ovenfor.

Du kan downloade Bang & Olufsen appen her