Hvordan slår jeg automatisk softwareopdatering fra ved hjælp af Bang & Olufsen-appen?
Vejledninger, manualer og software

Hvis dit produkt er forbundet til internettet, vil dit produkt automatisk blive softwareopdateret, for at sikre at du altid kan få glæde af de seneste funktioner, så snart de er blevet tilgængelige. Du kan dog imidlertid slå denne indstilling fra således:

1. mceclip0.png 1

Åbn indstillings-menuen

• Tryk på 'Produkter' og vælg det produkt, du ønsker at ændre opdaterings-indstillingerne for.
      • Tryk på 'Produktindstillinger'
      • Tryk på 'Konfigurér'.
      • Tryk på 'Opdater produktsoftware'.

2. mceclip2.png2

Vælg din foretrukne indstilling

• Ved at sætte en markering, vil dit produkt blive softwareopdateret automatisk. I modsat fald skal du opdatere dit produkt manuelt.