Hvordan foretager jeg prioriteter i min kildeliste i Bang & Olufsen-appen?

Kildelisten bestemmer i hvilken rækkefølge en kilde vælges, når der foretages nærbilleds-betjening af produktet.
Du kan aktivere, deaktivere og tilpasse prioriteten af kilder ved hjælp af Bang & Olufsen-appen således:

1. mceclip1.png 1

Åbn indstillings-menuen

• Vælg det produkt, du ønsker at ændre kildeliste-indstillingen for.
      • Tryk på 'Produktindstillinger'
      • Tryk på 'Konfigurér'.
      • Tryk på 'Dit indhold'.
      • Tryk på 'Kilder'.

2. mceclip0.png2

Vælg og sortér i din liste

• Tryk på indstillingen 'I lokal liste'
      • Markér eller fjern markeringen af de tilgængelige kilder efter dine behov, og benyt pilene til at ændre prioriteten af kilder.