Hvordan nulstiller jeg min Beosound Edge?

Hvis du ønsker at fjerne alle parrede Bluetooth-enheder, eller hvis du oplever problemer, så kan du nulstille Beosound Edge til fabriksindstillinger som beskrevet nedenfor:

1. mceclip1.png1

Tænd din højttaler

• Slut strømstikket til en stikkontakt.
      • Vent på, at det runde lys skifter farve fra hvid til orange.
        Dette kan tage op til to minutter.

2. mceclip3.png2

Nulstil Beosound Edge

• Hold konfigurationsknappen (markeret med rødt) nede i mere end 10 sekunder for at udløse en fabriksnulstilling.
      • Efter cirka et minut vil din Beosound Edge være klar til førstegangsopsætningen. Klik her for flere oplysninger.