Hvordan slår jeg indbygget Chromecast til på min Beosound Edge?

Når Beosound Edge er forbundet til dit netværk via Wi-Fi eller ethernet, kan du benytte Bang & Olufsen-appen på din mobile enhed til at få adgang til produktindstillinger og til at acceptere vilkår og betingelser for indbygget Chromecast. Det kan slåes til hvor som helst via Bang & Olufsen-appen ved at vælge Produktindstillinger - indbygget Chromecast.

For at slå indbygget Chromecast fra igen, er du nødt til at foretage en nulstilling. Se venligst her for mere viden om nulstilling.