Hvad er batterilevetiden på mine Earset?

Hvis du afspiller musik ved moderat lydstyrkeniveau, kan batteriet i dine Earset understøtte op til 5 timers afspilning. Generelt afhænger batterilevetiden af lydstyrken, musikkens intensitet samt equalizer-indstillinger. Det betyder, at batteriet drænes hurtigere ved højere lydstyrkeniveauer, og når der afspilles musik med højere intensitet, som for eksempel rock eller heavy metal.