Beosound Edge med AirPlay 2-forbindelse

Benyt Bang & Olufsen-appen til at konfigurere og forbinde din Beosound Edge til dit netværk.

1. mceclip0.png 1

Tilslut strømkablet

• Slut din Beosound Edge til lysnettet.
        • Giv din Beosound Edge op til 2 minutter til at starte op og loade de krævede tjenester.
    2. mceclip0.png 2

Åbn Wi-Fi indstillingerne på din smartphone.

• Slå Wi-Fi forbindelsen til på din smartphone.
    3. mceclip0.png 3

Opsæt ny Airplay-højttaler

• Vælg venligst din Beosound Edge i indstillingen "Opsæt ny Airplay-højttaler".
    4. mceclip1.png 4

Færdiggør opsætningen

• Din Beosound Edge vil have adgang til Multiroom og andre andre Airplay-funktioner, når indikatoren har skiftet farve til orange og en lydmeddelelse er afspillet.

Bemærk:
        Din smartphone skal være forbundet til det samme Wi-Fi netværk som din Beosound Edge.