Sikkerhedsindstillinger

I menuen Sikkerhed, kan du opsætte låse for at begrænse adgangen til for eksempel kanaler og apps.

1. Tryk på mceclip5.png for at bringe menuen Hjem op.
  2. Brug pileknapperne til at vælge Indstillinger og tryk på center-knappen.
  3. Tryk på mceclip10.png eller mceclip11.png for at vælge Billede & Programmer...  og tryk på center-knappen.
  4. Tryk på mceclip10.png eller mceclip11.png for at vælge Sikkerhed og tryk på mceclip13.png knappen.
  5. Tryk på mceclip10.png eller mceclip11.png for at vælge menu-elementer og tryk på center-knappen.
  6. Følg instruktionerne på skærmen.

TV programlåse*

For mere information vedrørende TV programlåse, forklarer LG følgende:

Denne funktion afhænger af oplysningerne fra sendestationen. Af samme årsag fungerer funktionen ikke korrekt, hvis signalet indeholder ukorrekte oplysninger.
Denne funktion gør det muligt at spærre bestemte programkategorier for at forhindre, at børn kommer til at se TV-programmer med voksenindhold. Angiv en adgangskode for at få vist et klassificeret program. Bedømmelse afhænger af landet.

Understøttes kun i digital tilstand.

Passwordet er som standard sat til "0000".
Hvis du vælger Frankrig som land, er passwordet ikke "0000" men "1234".

I menuen Sikkerhed, slå Sikkerhed til og vælg TV Programlåse.*

*Denne funktion er kun tilgængelig i visse. I enkelte lande går TV Programlåse i stedet under navnet TV kanallåse.

Kanallåse

For information om kanallåse, beskriver LG følgende:

Blokerer programmer med indhold, der er uegnet for børn. Programmerne kan vælges, men skærmen er sort og lyden er slået fra. For at se et låst program, skal man indtaste passwordet.

Passwordet er som standard sat til "0000".
Hvis du vælger Frankrig som land, er passwordet ikke "0000" men "1234".

I menuen Sikkerhed, slå Sikkerhed til og vælg Kanallåse. Vælg derefter de kanaler, som skal låses efterfulgt af ikonet Kanallås og vælg LÅS. I visse lande går kanaler og Kanallåse under navnene Programmer og Programlåse.

Applikationslåse

For information vedrørende applikationslåse, forklarer LG følgende:

Du kan låse eller låse op for applikationen.

Passwordet er som standard sat til "0000".
Hvis du vælger Frankrig som land, er passwordet ikke "0000" men "1234".

Låsefunktionen er ikke tilgængelig lige med det samme til programmet, der kører i øjeblikket.

I menuen Sikkerhed, slå Sikkerhed til, vælg Applikationslåse og vælg at applikationerne skal låse.

Indgangslåse

Denne funktion er kun tilgængelig i visse lande. For information vedrørende indgangslåse, forklarer LG følgende:

Du kan låse eller låse op for indgangslåse.

Passwordet er som standard sat til "0000".
Hvis du vælger Frankrig som land, er passwordet ikke "0000" men "1234".

I menuen Sikkerhed, slå Sikkerhed til, vælg Indgangslåse og vælg at låse indgangslåsene.

Nulstil password

For information vedrørende sikkerhedspasswordet, forklarer LG følgende:

Angiv eller ændre passwordet for TV'et.

Passwordet er som standard sat til "0000".
Hvis du vælger Frankrig som land, er passwordet ikke "0000" men "1234".

Næste: Tilgængelighedsindstillinger