Bang & Olufsen TV-app

Bang & Olufsen TV-app er LG Content Stores app, som giver dig mulighed for at foretage specifikke Bang & Olufsen-indstillinger, såsom lydindstillinger og højttalergrupper, såvel som at betjene dit Beovision Harmony med Beoremote One.

Den installeres og opsættes på dit Beovision Harmony af din installatør.

Du kan finde den ved at trykke på mceclip0.png for at bringe menuen Hjem frem. Brug mceclip1.png og mceclip2.png knapperne for at finde den.

Hvis TV'et er gendannet til fabriksindstillinger, skal Bang & Olufsen TV-Appen geninstalleres. Beoremote One fungerer ikke med TV'et uden Bang & Olufsen TV-appen.
Find appen i LG Content Store.

Sådan installeres Bang & Olufsen TV-appen

Du skal bruge en LG-fjernbetjening til dette.

Gå til LG Content Store og download Bang & Olufsen-appen. Så snart appen er installereret og åbnet på dit TV, skal du genstarte Beovision Harmony for aktivere Bang & Olufsens førstegangsopsætning.

Efter genstarten vil du blive spurgt om at parre din Beoremote One med Beovision Harmony og fortsætte til førstegangsopsætningen, der inkluderer højttaler- og lydkonfigureringsmuligheder for at få det optimale ud af dine TV-højttalere, og for at HDMI-opsætningen vil være i stand til at betjene enhver tredjeparts enhed med dit Beovision Harmony.

Næste: Lydtilstande