Tilslutninger

Lydcenterets tilslutningsbrønd giver dig mulighed for at tilslutte input-lydkabler såvel som adskillige ekstra produkter, som eksempelvis en TV-modtagerboks eller en digital medieafspiller.

Produkter som tilsluttes disse sokler, kan registreres i menuen Kilder. Se artiklen Opsætning af tilsluttede produkter for mere information.

Du kan få brug for forskellige kabler og muligvis også adaptere, afhængigt af det produkt, du forbinder til Beovision Harmony. Kabler og adaptere kan købes hos din Bang & Olufsen-forhandler.

Højttalere

Brug Bang & Olufsen-højttalere. Kabler kan købes hos din Bang & Olufsen-forhandler.

Du kan forbinde op til otte højttalere trådløst. Se artiklen Lydindstillinger for mere information.

For at opnå den bedst mulige trådløse forbindelse, anbefales det at placere alle trådløse højttalere indenfor en radius af omtrent 9 meter fra dit TV.

Placér ikke noget foran Beovision Harmony eller de trådløse højttalere, da dette kan skabe forstyrrelser i den trådløse forbindelse. De trådløse højttalere skal placeres i ét rum og være synlige fra TV'et. Se højttaler-vejledningen for information om, hvorvidt din højttaler kan forbindes trådløst.

Produkter med HDMI™ udgang

Produkter med HDMI-udgang såsom TV-modtagerbokse kan tilsluttes ethvert tilgængeligt HDMI-indgangsstik på TV'et. Se artiklen Opsætning af tilsluttede produkter for mere information om, hvordan man opsætter tilsluttede produkter.

En konfigureret kilde kan vælges på Beoremote One.

Tilsluttede produkter kan betjenes med deres egen fjernbetjening. Du kan også downloade en Peripheral Unit Controller (PUC), hvis den er tilgængelig, for at benytte Bang & Olufsen-fjernbetjeningen. Se artiklen Service- og softwareopdatering for mere information.

­­Tilslutningspaneler

Produkter som tilsluttes permanent til tilslutningspanelet kan registreres i menuen Kilder ved at trykke på midterknappen for hver kilde. Se artiklen Opsætning af tilsluttede produkter for mere information.

Vi anbefaler, at du forbinder TV'et til internettet for at kunne gøre brug af Smart TV-funktioner, for at modtage softwareopdateringer og downloade Peripheral Unit Controller (PUC). PUC giver dig muligheden for at betjene tilsluttede produkter fra andre producenter med din Bang & Olufsen-fjernbetjening.

Tilslut hovedstikket ( ͠  ) på TV'ets tilslutningspanel til en stikkontakt.

De medfulgte stik og netledninger er specialfremstillede til produktet. Udskift ikke stikket, og skulle netledningen blive beskadiget, skal du anskaffe dig en ny hos din Bang & Olufsen-forhandler.

( ͠  ) Netforsyning (Lydcenter)
Tilslutning til netforsyningen.

Tilslutningspanel

• STAND
    For tilslutningen af en motoriseret stand.
  • PUC 1-3 (A+B)
    For IR kontrolsignaler til eksterne produkter tilsluttet et HDMI-indgangsstik. Giver dig muligheden for at betjene produkter fra andre producenter med din Bang & Olufsen-fjernbetjening.
  • MIC
    Kun for tilslutning af kalibreringsmikrofon, for at kunne kalibrere tilsluttede højttalere automatisk.
  • PL 1-4 (Power Link)
    For tilslutning af eksterne højttalere i en surround sound-opsætning. Se artiklen Tilslutning af produkter for mere information.
  • LINE-IN, OPTISK-IN
    Venstre og højre line indgang/optisk indgang.
  • mceclip2.png (Ethernet)
    For tilslutning til internettet. For adgang til internettet, Smart TV, softwareopdateringer og PUC downloads.
  • Sørg for at kabelforbindelsen mellem produkt og router ikke kommer i kontakt med højspænding f.eks udenfor din bygning.
  • Det anbefales på det kraftigste, at du opsætter dit TV til automatisk at opdatere systemsoftware. Se artiklen Service- og softwareopdatering.
  • SERVICE
    Denne forbindelse styrer højttalernes bevægelse.
  • HDMI IN A-D
    High Definition Multimedia Interface giver dig mulighed for at tilslutte mange forskellige kilder, såsom TV-modtagerbokse, multimedie-afspillere, Blu-ray afspillere eller en PC. For at betjene produkter fra andre producenter med din Bang & Olufsen-fjernbetjening og for optimal lydkvalitet, anbefales det at tilslutte produkterne til HDMI-stikkene på Lydcenteret.

Næste: Lydtilstand