Musik- og videotjenester

Få adgang til Deezer og Radio, som er indbygget i Lydcenteret, hvis du har de påkrævede abonnementer, og nyd musik til enhver lejlighed.

For at kunne bruge musik- og videotjenester, skal dit Beovision Harmony være forbundet til internettet. For mere information om netværk, se artiklen Netværksindstillinger.
Bemærk, at alle LG-kilder vises automatisk på TV-listen.

Nogle tjenester tilbydes ikke i alle lande.

Bring en musiktjeneste frem

Bring en service frem og aktivér den for at lytte til din ønskede musik. Tjenesterne er tilgængelige via din fjernbetjening eller via apps i menuen Hjem.

1. Tryk på mceclip5.png og brug pileknapperne til at fremhæve en tjeneste, der er tilgængelig som app, tryk derefter på center-knappen, eller...
  2. ...tryk på  MUSIC for at bringe kilder frem på Beoremote One-displayet og mceclip8.png ellemceclip11.png for at fremhæve navnet på den kilde, der henviser til den tjeneste, du ønsker at aktivere og tryk derefter på center-knappen.
  3. Indtast, om nødvendigt, brugernavn og password til den relevante konto.

Bring en videotjeneste frem

Bring en service frem og aktivér den for at se en af dine ønskede videoer. Tjenesterne er tilgængelige via din fjernbetjening eller via apps i menuen Hjem.

1. Tryk på mceclip5.png og brug pileknapperne til at fremhæve en tjeneste, der er tilgængelig som app, tryk derefter på center-knappen, eller...
  2. ...tryk på TV for at bringe kilder frem på Beoremote One-displayet og mceclip8.png ellemceclip11.png for at fremhæve navnet på den kilde, der henviser til den tjeneste, du ønsker at aktivere og tryk derefter på center-knappen
  3. Indtast, om nødvendigt, brugernavn og password til den relevante konto.

Næste: Vedligeholdelse