Vedligeholdelse

Regelmæssig vedligholdelse, såsom rengøring, er brugerens ansvar.

Skærm

Tør nænsomt skærmen af med en blød, tør klud. Sørg for kun at bruge den rette mængde vand eller rengøringsmiddel, så du kan rengøre skærmen uden at efterlade mærker eller streger. Spray hverken vand eller rengøringsmiddel direkte på TV-skærmen.

Besøg venligst LGs hjemmeside: https://www.lg.com/common/index.jsp for en detaljeret instruktion i vedligeholdelse af skærmen.

1. Vælg land
  2. Vælg Hjem > Support > Downloads > Manualer
  3. Indtast modelnumer
  4. Derefter har du vejledningen til din LG-skærm.

Kabinet og knapper

Støv overfladerne af med en tør, blød klud. Brug en blød, fugtig klud og en blanding af vand og mild sæbe, såsom opvaskemiddel, for at fjerne pletter og snavs.

Højttalercovere

Det anbefales, at du fjerner højttalercoverne under rengøringen. Fjern forsigtigt højttalercoveret, mens du holder fast i bunden og siden.

Højttalercover af træ

Brug en børste med bløde hår for at fjerne støv i rillerne. Brug aldrig en klud. Vær opmærksom på, at træ kan være sart over for rystelser, slag og høj fugtighed.