Netværksindstillinger

Du kan opsætte dit Beovision Harmony til et netværk enten trådløst eller via kabel. Bang & Olufsen anbefaler en kablet forbindelse for en bedre netværksforbindelse. Bang & Olufsen anbefaler også, at du benytter en separat router og access point - en Network Link Router - for at sikre den mest optimale afspilning af digitale filer.

I visse lande er det ikke muligt at opsætte en trådløs forbindelse, du skal her benytte dig af en kablet forbindelse.

Kablet forbindelse

1. Tilslut et LAN-kabel til Lydcenteret. Dit Beovision Harmony er nu forbundet til netværket.
    Når du har en kablet forbindelse vil menuen Opsætning af Trådløst Netværk ikke være tilgængelig.

Trådløs forbindelse

1. Tryk på mceclip5.png for at bringe menuen Hjem frem.
  2. Brug pileknapperne til at vælge Bang & Olufsen TV-Appen og tryk på center-knappen.
  3. Tryk på mceclip8.png eller mceclip11.png for at vælge Lyd & BeoLink  og tryk på center-knappen.
  4. Tryk på mceclip8.png eller mceclip11.png for at vælge Service og tryk på center-knappen.
  5. Tryk på mceclip8.png eller mceclip11.png for at vælge Opsætning af Trådløst Netværk og tryk på center-knappen.
  6. Følg instruktionerne på skærmen.

Næste: Service- og softwareopdatering