Multiroom

BS1b1.jpg
Benyt Multiroom til nemt at forbinde dine forskellige trådløse højttalere i et samlet system.
Betjen højttalerne samlet eller individuelt med vores integrerede platforme, Apple AirPlay eller Google Cast.

Benyt venligst Beolink Multiroom ved ældre højttalere. Du kan få adgang til dette i dine indstillinger.

Næste: Stemmestyring


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk