Stemmestyring

Betjen din højttaler med din stemme ved hjælp af Google Assistant, som allerede er indbygget i din Beosound 1.

Opsæt din Google Home-app eller få flere oplysninger vedrørende brug af stemmestyring på assistant.google.com

Når opsætningen er færdig, kan du aktivere Google Assistant ved at trykke på mikrofon-knappen eller ved at sige “Hey Google”eller “Ok Google”.

Lær din Google Assistant at kende ved at stille den spørgsmål, eller ved at bede den om at udføre handlinger. Jo mere du bruger den, desto mere nyttig bliver den. Det er din helt egen personlige Google, som altid står klar til tjeneste.