Indikatorlys

Status-LED (på toppen af produktet midt på berøringspladen):

Hvid (kortvarigt lys) Tændt. Under betjening
Hvid, blinker langsomt Batteriet oplades
Rød, lyser konstant Batterikapaciteten er mellem 0 – 10 % (behov for opladning)
Rød, blinker hurtigt Batterikapaciteten er under 2% (vil snart slukke) Hardware-fejl

Bemærk; når batterikapaciteten falder til under 10%, vil lydstyrken blive sænket. Når den falder til under 2%, vil Beosound 1 slukke.

Linse-LED (i midten, lige under berøringspladen):

Hvid, blinker langsomt Starter op
Hvid lyser konstant Forbundet til netværket, klar til brug
Blå, lyser konstant Ikke konfigureret til netværket og ikke i konfigurations-tilstand
Orange, blinker hurtigt Klar til netværksopsætning. Blød AP / WAC-tilstand.
Orange, blinker langsomt Opretter forbindelse til netværket
Orange, lyser konstant Middel signal på trådløs forbindelse
Rød, lyser konstant Lavt signal på trådløs forbindelse
Rød, blinker Kunne ikke oprette forbindelse til et trådløst netværk

Status-LED og linse-LED på samme tid

Rød, et blink Fabriksnulstilling
Rød, blinker langsomt Opdaterer software