Download Bang & Olufsen-appen

For at opsætte dit produkt, bør du downloade Bang & Olufsen-appen.

Ved hjælp af denne app kan du opsætte og få det meste ud af din Beosound 1 med Google Assistent.

Når du åbner Bang & Olufsen-appen første gang, vil du skulle oprette en brugerkonto.

For opsætning af din højttaler, skal du klikke for at tilføje et nyt produkt. Hvis du allerede har en konto, kan du finde dette i indstillinger.

Næste: Sørg for at der er strøm på din Beosound 1 med Google Assistent