Hvad betyder indikatorlyset på Earset?

Earsetb1.jpg
Indikatorlyset på dine Earset kan forståes på følgende måder:

 Generel betjening  
 Hvid (lyser konstant)  Tændt
 Blå (blinker)  Bluetooth-parringstilstand (klar til at blive parret med en enhed)
 Hvid (lyder konstant) og med lydmeddelelse  Bluetooth-parringen er gennemført
 Batteriindikation 
 Orange (blinker)  Batteriet oplades
 Grøn (lyser konstant)  Batteriet er fuldt opladet
 Rød (lyser konstant/blinker) og med lydmeddelelse  Batterikapaciteten er meget lav (under 15%)

Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk