Bluetooth-forbindelse på Earset

Earset har en Bluetooth-rækkevidde på op til 10 meter (ved frit udsyn). Bluetooth-forbindelsen kan dog blive påvirket af andre omkringværende aktive Bluetooth-enheder (som f.eks. mus, tastatur, mobiltelefon, laptops eller 2.4 GHz routere). Når Earset tændes, vil de automatisk forsøge at genetablere forbindelse til tidligere parrede enheder.

1. mceclip0.png1

Tænd Earset

• For at tænde Earset, skal du trykke på midterknappen i 3 sekunder, indtil produktindikatoren blinker blåt.
      • Den automatiske forbindelse skulle gerne blive etableret, hvis ikke, skal du vælge Earset på listen over Bluetooth-enheder.
    2. mceclip0.png2

Skab forbindelse til din favorit enhed

• Slå Bluetooth til på din enhed (telefon, computer, tablet, etc.) for at søge efter nye enheder.
      • Earset vil dukke op som en tilgængelig forbindelse.
      • Tryk på Earset for at skabe forbindelse.
      • Dine Earset er nu klar til brug.

Bemærk: Når de tændes, vil de automatisk forsøge at genetablere forbindelsen til tidligere parrede enheder. Du skal blot trykke kontakten op i Bluetooth-position (øverste position) i et par sekunder, umiddelbart efter du har tændt dine Earset.