Download Bang & Olufsen-appen

Fra Bang & Olufsen-appen, kan du opsætte og få det maksimale ud af din Beosound Shape.

Når du første gang åbner Bang & Olufsen-appen, bliver du bedt om at oprette en brugerkonto.

Tryk for at tilføje et nyt produkt, og følg de angivne instruktioner i appen for at opsætte din højttaler.

Bang & Olufsen-appen kan downloades i App Store og Google Play Store.

NÆSTE: Hvad skal du bruge til opsætningen af din Beosound Shape?