Download Bang & Olufsen-appen

bsshapeb1.jpg

Fra Bang & Olufsen-appen, kan du opsætte og få det maksimale ud af din Beosound Shape. 

Når du første gang åbner Bang & Olufsen-appen, bliver du bedt om at oprette en brugerkonto.

Tryk for at tilføje et nyt produkt, og følg de angivne instruktioner i appen for at opsætte din højttaler.

       

NÆSTE: Hvad skal du bruge til opsætningen af din Beosound Shape? 


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk