Introduktion

Vejledningen opdateres regelmæssigt for eksempelvis at viderebringe nye funktioner og elementer, som introduceres med softwareopdateringer. Vi forventer, at din forhandler leverer, installerer og sætter dit produkt op. Din Bang & Olufsen-forhandler er stedet, du henvender dig først i forbindelse med service-anliggender. Se www.bang-olufsen.com for at finde den nærmeste forhandler.

Dette TV er skabt i samarbejde mellem Bang & Olufsen og LG. For information om følgende funktioner, vises der anvisninger fra LG-vejledningen.

• Fjernbetjenings-enheder
  • App og content store
  • Billeder, video- og musikfiler
  • Smartphones og tablets
  • Smart TV
  • TV guide
  • Program-information
  • Udsendelsesindstillinger
  • Replay
  • Optagelse
  • Se på to kilder samtidigt
  • HbbTV
  • Tekst TV
  • Digitalt Tekst TV
  • Dataservice
  • Indstillinger (billede, programmer, netværk, generelt, sikkerhed, tilgængelighed)

Bemærk at visse funktioner ikke er tilgængelige i alle lande.

På denne Bang & Olufsen-hjemmeside, finder du også information om andre funktioner såsom tilslutninger, lydindstillinger og softwareopdateringer.

Du kan bringe den aktuelle brugervejledning frem via en computer eller en smart-enhed.

Vi anbefaler, at du bliver bekendt med et par af forskellene mellem din Bang & Olufsen-fjernbetjening og fjernbetjeningen, som er beskrevet i den præsenterede LG-vejledning. Se artiklen 'Fjernbetjening' for mere information.

Vigtig information: Bang & Olufsen kan ikke drages til ansvar for tilgængeligheden og driften af internet-tjenester, herunder downloadede apps. Bang & Olufsen leverer det tekniske fundament for modtagelse af internet-tjenester. Bang & Olufsen kan ikke give nogen form for garanti for de pågældende tjenester, da udbyderne kan ændre indholdet og betingelserne og endda slette de respektive apps. Tilgængelige internet-tjenester og apps kan variere alt efter det pågældende marked.