Opsætning af tilsluttede produkter

Hvis du slutter yderligere video-produkter til dit TV, kan du opsætte produkterne i menuen Kilder.

Når TV'et er tændt, og du slutter yderligere produkter til et HDMI IN-stik, vil TV'et registrere en ikke-konfigureret kilde. En meddelelse toner frem på skærmen, og du vil kunne følge instruktionerne på skærmen for at konfigurere kilden. Processen til opsætning af produktet afhænger af, om du tilslutter det til et HDMI-stik bag på Lydcenteret eller på siden af TV-skærmen. Det anbefales at tilslutte til et af HDMI A-D-stikkene bag på Lydcenteret.

Når du registrerer de produkter, der er sluttet til TV'et, kan du betjene dem via BeoRemote One. For at gøre dette skal du dog bruge et af HDMI A-D-stikkene bag på Lydcenteret sammen med et PUC-stik og en IR-sender.

Kilder har visse standardindstillinger, såsom for lyd og billede, der passer til almindelig brug. Du kan ændre disse indstillinger, hvis du vil

1. Tryk på mceclip5.png for at bringe menuen Hjem frem.
  2. Brug pileknapperne til at vælge Indstillinger, og tryk på center-knappen.
  3. Tryk på mceclip8.png eller mceclip11.png for at vælge Lyd og BeoLink..., og tryk på center-knappen.
  4. Tryk på mceclip8.png eller mceclip11.png for at vælge Kilder, og tryk på mceclip12.png
  5. Tryk på mceclip8.png eller mceclip11.png for at vælge en kilde, og tryk på center-knappen.
  6. Følg instruktionerne på skærmen.

Du kan give kilden det navn, der skal vises i kildelisten, ved at vælge Navn, trykke på center-knappen og følge instruktionerne på skærmen.*

*Denne ændring vises også i displayet på BeoRemote One.

I menuen Opsætning af enheder kan du sætte det tilsluttede produkt op til en PUC-tabel og et PUC-stik og vælge, om du ønsker, at produktet skal skifte til standby automatisk. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du downloader en PUC-tabel, i artiklen Service- softwareopdatering.

Du kan også vælge en højttalergruppe, der skal aktiveres, når du vælger kilden. Du kan finde oplysninger om lydtyper og højttalergrupper i artiklen Lydindstillinger.

Næste: Programindstillinger