Introduktion

Denne vejledning indeholder yderligere information vedrørende den daglige brug af dit Bang & Olufsen-produkt samt tilsluttede produkter, og giver en mere detaljeret beskrivelse af dit produkts indhold og funktioner. Du kan blandt andet finde information om indstillinger, hvordan du betjener dit produkt med en Bang & Olufsen-fjernbetjening, og hvordan du sætter en netværksforbindelse op. Vi forventer, at din forhandler leverer, installerer og opsætter dit produkt.

Din Bang & Olufsen-forhandler er stedet, du henvender dig først i forbindelse med service-anliggender. Se https://stores.bang-olufsen.com/en/search for at finde den nærmeste forhandler.

Beovision Harmony er skabt af et samarbejde mellem Bang & Olufsen og LG. Denne vejledning indeholder information vedrørende instruktioner for Bang & Olufsen-Lydcenter og Bang & Olufsen-fjernbetjening.

For instruktioner og indstillinger vedrørende skærmen, besøg venligst LGs hjemmeside:
https://www.lg.com/common/index.jsp

1. Vælg land
  2. Vælg Hjem > Support > Downloads > Manualer
  3. Indtast modelnummer
  4. Derefter har du vejledningen til din LG-skærm.

Bemærk at visse funktioner ikke er tilgængelige i alle lande.

I din Bang & Olufsen-vejledning, kan du også finde information om andre elementer som for eksempel tilslutninger, lydindstillinger og softwareopdateringer.

Du kan hente den aktuelle vejledning frem via din computer eller smartenhed.

Vi anbefaler, at du bliver bekendt med et par af forskellene mellem din Bang & Olufsen-fjernbetjening og fjernbetjeningen, som er beskrevet i den præsenterede LG-vejledning. Se artiklen Fjernbetjening for mere information.

Vigtig information! Bang & Olufsen kan ikke drages til ansvar for tilgængeligheden og driften af internet-tjenester, herunder downloadede apps. Bang & Olufsen leverer det tekniske fundament for modtagelse af internet-tjenester. Bang & Olufsen kan ikke give nogen form for garanti for de pågældende tjenester, da udbyderne kan ændre indholdet og betingelserne og endda slette de respektive apps. Tilgængelige internet-tjenester og apps kan variere alt efter det pågældende marked.

Næste: Fjernbetjening