Grundlæggende betjening

Instruktioner for dit TV er beskrevet med din Bang & Olufsen-fjernbetjening og kan tilgås enten via dit TV eller en anden enhed, som er forbundet til internettet.
For disse instruktioner anbefaler vi, at du bliver bekendt med forskellene mellem din Bang & Olufsen-fjernbetjening og LG-fjernbetjeningen, se artiklen Fjernbetjening.

Brugen af fjernbetjeningen

Nedenstående giver et eksempel på brugen af fjernbetjeningen.

Aktivér lydtilstande direkte…

1. Tryk LIST, derefter mceclip0.png eller mceclip1.png for at få Lyd frem på BeoRemote One-displayet og tryk på center-knappen.
  2. Brug mceclip0.png og mceclip1.png for at skifte mellem tilstande og tryk på center-knappen for at vælge en tilstand.
  3. Tryk mceclip2.png for at gå tilbage.

Fjernbetjenings-knapper såsom LIST eller Højttaler, angiver enten en fysisk knap, som du skal trykke på eller en tekst på displayet på BeoRemote One. Tryk LIST, TV eller MUSIC på Beoremote One for at få tekst frem på Beoremote One-displayet. For mere information, tjek din Beoremote One guide.

Sådan navigerer du i menuer

Brug din fjernbetjening til at navigere i menuer og finde forskellige funktioner. Tryk mceclip4.png for at frembringe hjemmemenuen, som giver dig et overblik over tilgængelige apps og forskellige funktioner.

Gå til Bang & Olufsen LG TV-app for at få adgang til Bang & Olufsen-indstillingerne. Find dem ved at trykke på mceclip4.png for at få menuen HJEM frem, hvorfra appen kan tilgås.

Når en menu er på skærmen, kan du skifte mellem menu-muligheder, åbne indstillinger eller indtaste data.

• Brug mceclip0.png, mceclip1.png, mceclip5.png og mceclip6.png for at markere en menu, for at få en undermenu frem, gå et menu-niveau tilbage eller ændre en indstilling.
  • Brug nummerknapperne for at indtaste data.
  • Indstillinger gemmes automatisk så snart de er ændret.
  • Brug farveknapperne til at vælge en mulighed.
  • Tryk mceclip2.png for at forlade menuen.

Gå trinvist gennem menu-sider

Nogle menuer fylder mere end den plads, der er tilgængelig på TV-skærmen. Du kan derfor rulle igennem disse menuer.

• Tryk mceclip0.png eller mceclip1.png for at rulle igennem menu-elementer.

Vælg kilde

Du kan få en kilde frem ved at trykke på TV eller MUSIC-knappen og vælge en kilde på fjernbetjenings-displayet. Visse kilder kan også vælges fra menuen HJEM.

1. Tryk mceclip4.png for at bringe menuen HJEM frem.
  2. Brug piletasterne til at markere en kilde og tryk på center-knappen.

Næste: Opsætning af dit TV