Lydtilstand

Takket være fremragende lydkvalitet og imponerende musikstreaming i lydtilstand er Beovision Harmony også et musiksystem.

I Lydtilstand bliver TV-skærmen sort, forbliver placeret tæt på gulvet og er delvist dækket af højttalerne.
Indikatoren på forsiden lyser hvidt for at vise, at TV'et stadig er tændt. Hvis kilden understøtter det, vises der metadata såsom oplysninger om radiostationen og kunstneren øverst på skærmen.*

beoradio harmony.png

Lydtilstand udløses af AirPlay, Google Cast, Bluetooth, B&O Radio, Deezer, HomeMedia (UPnP) (Musik), Line-In, Music (Musik), Optical (Optisk), Multiroom-kilder og QPlay.

*Visse apps understøtter visning af metadata, når der streames via Google Cast eller Bluetooth.

Billedcover vises ikke, når der streames via Bluetooth.

Indbygget B&O Radio kilde viser metadataoplysninger.
Indbygget Deezer-kilde viser ikke metadataoplysninger.

Den sorte pauseskærm aktiveres, når metadataene har været vist på skærmen i to minutter uden betjening. Ved manuel betjening (f.eks. skift af musiknummer/station, regulering af lydstyrke, afspilning/stop osv.) forsvinder pauseskærmen.

Næste: Parring, netværksstatus og nulstilling til fabriksindstillinger