Parring, netværksstatus og fabriksnulstilling

På bagsiden af lydcenterets højre højttalerkabinet, som er tilgængeligt, når det er i TV-tilstand, finder du en knap til parring og fabriksnulstilling.

Knappen PARRING, placeret nederst på bagsiden af højre højttalerkabinet, holdes nede i 1,5 sekunder for at åbne TV'et for parring med fjernbetjening. For at afbryde parringstilstand, skal du trykke på knappen igen.

Knappen FABRIKSNULSTILLING er kun til brug ved service. Kun Lydcenteret vil blive nulstillet til fabriksindstillinger. Dette vil fjerne alle de indstillinger, du har foretaget og gendanne fabriksindstillingerne. Dette inkluderer alle trådløse forbindelser såsom trådløst netværk og fjernbetjenings-parring.
Beovision Harmony vil automatisk gå på standby og derefter tænde igen, når fabriksnulstillings-proceduren er gennemført.

NETVÆRKSSTATUS-indikatorlyset under FABRIKSNULSTILLINGS-knappen angiver statussen på parring og netværksforbindelse:

Hvid (lyser konstant)

Forbundet til et netværk.

Hvid (pulserer)

Starter op.

Hvid (blinker)

Nulstilling til fabriksindstillinger.

Orange (lyser konstant)

Forbundet til et trådløst netværk, signalet er svagt.

Orange (blinker)

Netværksforbindelsen blev mistet, ikke fundet eller fejl.

Orange (pulserer)

Forbinder til et trådløst netværk.

Rød (Lyser kortvarigt)

Parringen kunne ikke gennemføres. Prøv igen. Kontakt din forhandler, hvis problemet fortsætter.

Rød (blinker langsomt)

Igangværende softwareopdatering.

Blå (lyser konstant)

Det trådløse netværk er ikke sat op, og der er ingen trådløs netværksforbindelse.

Blå (lyser kortvarigt)

Parring er gennemført.

Blå (blinker)

Beovision Harmony er åben for parring.